Ondernemen begint met ambitie

Als zoons van MKB-ondernemers (de ‘JOHN’ SONS) hebben wij ondernemingsvraagstukken aan de keukentafel meegekregen. Voor ons, is daar de ambitie ontstaan om ondernemers te kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun plannen in de verschillende levensfasen van hun onderneming.

The Sons

Johnsons kernwaarden:

Wij hebben lef, zijn doortastend en vasthoudend. Onze analyses zijn grondig en deskundig, wij staan voor kwaliteit. Wij zijn een betrouwbare partner voor de ondernemer, die wil groeien. Wij streven ernaar een langdurige relatie met onze relaties op te bouwen. Het is belangrijk voor ons dat bedrijven er morgen ook nog toe doen. We zoomen in op het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie (positie in de markt) en de added value in de waardeketen waar de onderneming actief in is.

Onze kernwaarden zitten in ons DNA. Deze hebben wij van huis uit meegekregen vanuit onze ondernemende achtergrond.

.

Wilt u stappen vooruit gaan zetten met uw bedrijf? Johnsons gaat grondig te werk. Wij kunnen gezamenlijk een duidelijk financieel strategisch plan voor de toekomst opzetten en uitvoeren.

Wij stellen de visie van de onderneming centraal bij het uitwerken van het financieel strategische vraagstuk. Deze visie op de toekomst kan bijvoorbeeld betrekking hebben op innovatie, duurzaamheid, automatisering, dienstverlening of op het gebied van de energietransitie. Bij ieder vraagstuk staan wij naast de ondernemer om bij te dragen aan verdere groei en succes.